گفتگو با پرورش دهنده شتر مرغ در زیرکوه:

تحقق اقتصاد مقاومتی با پرورش شتر مرغ

کد خبر : 6778
چهارشنبه 22 دی 1395 - 08:07

در چندسال اخیر بسیجیان شهرستان زیرکوه در پیروی از فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی وارد عرصه اقتصاد مقاومتی شده و افتخار این را دارند که از پیشگامان این عرصه هستند.

به گزارش سازمان بسیج کارگری خراسان جنوبی ،اقتصاد مقاومتی از جمله مباحثی است که چند سالی است توسط مقام معظم رهبری  مطرح شده و به عنوان ناجی شرایط فعلی اقتصاد کشور و معیشت مردم از آن یاد می شود.

در حوزه اقتصاد مقاومتی آنچه که حائز اهمیت است اقدام و عمل است که جمعی از بسیجیان و کارآفرینان شهرستان زیرکوه به خوبی توانسته اند در این زمینه گام بردارند و با ایجاد و راه اندازی کارگاههای کوچک اقتصادی و مزارع پرورش بوقلمون،شتر مرغ ،پرورش ماهی و ... گام مؤثری در راه تحقق این شعار مقام معظم رهبری بردارند.

از جمله فعالان این عرصه در شهرستان زیرکوه می توان به یکی از پرورش دهندگان شتر مرغ در این شهرستان اشاره کرد که با دریافت تسهیلات از بسیج سازندگی شهرستان اقدام به توسعه مزرعه پرورش شتر مرغ خود کرده و در کنار فعالیت های کشاورزی به این شغل نیز مشغول است.

آقای علی اکبر وندی از اهالی شهر حاجی آباد چند سالی است که با ایجاد مزرعه پرورش شتر مرغ در محل چاه های کشاورزی روستای بمرود،علاوه بر تامین معیشت خانواده ،زمینه اشتغال فرزندان خود را نیز در این عرصه  فراهم آورده است.

وی در گفت و گو با پایگاه خبری زیرکوه نیوز،گفت:از چند سال قبل مزرعه پرورش شتر مرغ را در این محل دایر کرده ام و اوایل حدود 200 متر محوطه داشتیم اما به مرور این مکان را به حدود 3 هزارو500 متر گسترش داده ایم.

وندی با بیان اینکه در این مزرعه هم شتر مرغ مولد و هم پرواری نگهداری می شود،خاطرنشان کرد:در حال حاضر 25 شتر مرغ مولد و حدود 65 شتر مرغ پرواری در این مکان نگهداری می شوند که در فواصل زمانی مختلف  تعداد شترمرغها تغییر می کند.

این پرورش دهنده شتر مرغ،ادامه داد:برای راه اندازی این مرکز حدود 100 میلیون تومان هزینه شده است که حدود 40 میلیون تومان جهت ساخت مکان و حدود 50 میلیون تومان برای خرید تجهیزات جوجه کشی و مبالغی هم جهت خرید خوراک شترمرغ ها هزینه شده است.

توسعه مزرعه با استفاده از تسهیلات بسیج سازندگی

وندی خاطر نشان کرد:هزینه اولیه راه اندازی این مرکز به صورت شخصی تامین گردید اما برای توسعه این مرکز در چند نوبت و حدود 80 میلیون تومان از تسهیلات بسیج سازندگی استفاده کرده ام.

وی گفت:در حال حاضر من و دو فرزندم در این محل مشغول فعالیت هستیم و از درآمد این کار در مجموع راضی هستم.

وندی با تشویق جوانان به سمت اینگونه کارها،بیان داشت:البته شروع کار با سرمایه کم در حال حاضر مقرون به صرفه نیست اما اگر مزرعه ای با حدود 50 شتر مرغ راه اندازی شود از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه خواهد بود.

این پرورش دهنده شتر مرغ با رضایت از تسهیلات بسیج سازندگی اذعان داشت:این تسهیلات واقعا کارگشاست و کمک خیلی خوبی به راه اندازی اینگونه شغل هاست و هر چقدر از این تسهیلات بیشتر در اختیار مردم قرار گیردبهتر و مفیدتر خواهد بود.

وندی از بازار فروش شترمرغ راضی است و اظهارداشت:بازار فروش امسال نسبت به سالهای قبل رونق بیشتری دارد و تولیدات مزرعه ما نیز اکثرا به تهران و اصفهان صادر می شود.

عدم پوشش بیمه شترمرغ ،نگرانی مزرعه داران را در پی دارد

وی با بیان اینکه خودم هم بیمه نیستم،گفت:متاسفانه شتر مرغها تحت پوشش بیمه قرار نگرفتن و این موضوع باعث نگرانی مزرعه داران شده است .

وندی ادامه داد:شتر مرغها جزء برنامه شرکت های بیمه نیستند و اگر تحت پوشش بیمه قرار گیرند حاشیه امنیتی برای پرورش دهندگان شترمرغ و خریدار و فروشنده ایجاد می شود.

وی اذعان داشت:در کنار این مزرعه ،به کارهای کشاورزی و باغداری هم مشغول هستم و بوسیله آن معیشت خانواده خود را تامین می کنم.

وندی از جوانان خواست به سمت فعالیت های اقتصادی و تولیدی گام بردارند زیرا بیکار ماندن عامل همه مشکلات و فسادهاست و سرگرم شدن در اینگونه کارها حتی با حقوق کم بسیار بهتر از بیکار بودن است.

منبع:، زیرکوه نیوز

ارسال توسط : نااصری ناصری
بازدید
دیدگاه